U bent hier

Demag Takels

Wij kunnen u verschillende soorten kettingtakels en staaldraadtakels leveren. Demag takels kunnen overal worden ingezet dankzij een grote variatie in bedrijfslasten, hijssnelheden en mogelijke opties. Zij bieden een optimale ergonomische ontlasting van uw personeel terwijl gelijktijdig de hoogste betrouwbaarheid en zekerheid wordt gewaarborgd.

Kettingtakels
De Demag kettingtakels kunnen worden ingezet voor bedrijfslasten van 80 tot 5000 kg en kunnen worden uitgerust met ergonomische bediening. Klik hier voor meer informatie over Demag DC-com kettingtakels.


Staaldraadtakels
Bedrijfslasten groter dan 5000 kg? Gebruik dan een van onze vele staaldraadtakels. In ons assortiment vindt u staalkabeltakels geschikt voor bedrijfslasten tot 250 ton.

Takels op maat
De Demag compacte hijsunits bieden een veelvoud aan bedrijfslasten, snelheden en uitvoeringsvarianten voor de grootst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid. Ze kunnen op klantenwens worden gemaakt of uit het standaard serie programma worden toegepast in industrie, ambacht en handel. De compacte hijsunits worden aangevuld met allerlei lastopnamemiddelen geschikt voor elke taak.