U bent hier

KBK Monorail Aluline

Basiselement is een railprofiel dat in vier formaten beschikbaar is. De voor aluminium typische, matzilveren kleur van het geanodiseerde oppervlak zorgt voor een knappe optische werking van de KBK-Aluline profielen. Holle kamers in het boven- en onderdeel zorgen voor een grote stijfheid van het profiel. Groeven maken het monteren van aanbouwmodules op het profiel eenvoudig mogelijk.
De rijwerken met kunststofloopwielen en levensduur gesmeerde kogellagers lopen licht en stil. KBK-rijwerken zorgen voor een scharnierende, momentvrije lastaansluiting. KBKErgo rijwerken kunnen ook opwaartse krachten veilig opnemen.
Standaardsystemen worden voorzien van KBK-Classic ophangingen. Ze garanderen door hun beweeglijke, dubbelcardan-kogelkoppen een momentarme aansluiting op de hulpconstructie. Speciale systemen die ook opwaartse krachten moeten opvangen, worden met starre KBKErgo ophangingen uitgevoerd.
Met hoogflexibele en koudebestendige vlakkabels worden enkele kabels in glijschoenen en meerdere kabels in kabelwagens opgehangen.

Nu ook met geïntegreerde stroomgeleiders!

Specifications

Bijzonder montagevriendelijk
Technisch geavanceerd systeem
Laag eigen gewicht
Compacte bouwvorm
Probleemloos te integreren
Flexibel uit te breiden
Ook te combineren met KBK Classic
Modern industrieel design dankzij geanodiseerd aluminiumkleurig oppervlak