U bent hier

Demag Service

Het service netwerk omvat, verdeeld over België en Nederland, meer dan veertig eigen servicestations. Dankzij deze decentrale opzet is er in elke regio snel een monteur ter plaatse. Deze uiterst deskundige monteurs beschikken over  een wagenvoorraad voor het snel verhelpen van storingen, 24 uur per dag. De Demag Service voldoet aan alle wettelijke voorschriften inzake inspecties en certificering van hijswerktuigen en last-opnamemiddelen. De Demag Service is geautoriseerd door Demag Cranes & Components, maar werkt natuurlijk ook aan andere merken.

De belangrijkste serviceproducten zijn:
Keuringen, inspecties, onderhoudscontracten, certificeren, reparaties, kraanmoderniseringen en revisies.

Certificaten
De Demag Service is VCA en BMWT gecertificeerd. De Demag Service is door de TüV gecertificeerd voor het uitvoeren van keuringen aan hijswerktuigen volgens het BMWT Keur. Hierdoor heeft u de garantie dat uw Demag takels geheel volgens de wet en de richtlijnen van de fabrikant worden geïnspecteerd. Hierdoor heeft u maximale zekerheid en optimale veiligheid.

Interventie, service, dépannage nodig?
Neem rechtstreeks contact op met onze naverkoopdienst via telefoon op het nummer 03/213.42.13 of per email naar service@demag.be

Specifications

Er wordt volgens geldende voorschriften geïnspecteerd
Ervaren en gekwalificeerde technici staan in voor het oplossen van storingen en wonen doorgaans binnen een straal van 40 kilometer bij u vandaan. Ze zijn perfect opgeleid en werkend volgens ons VCA* gecertificeerd veiligheidsbeleid.
U heeft recht op een korting van 10% op de Belgische prijslijst voor originele Demag onderdelen indien u bij ons een DZ onderhoudscontract heeft.
Met meer dan 40 servicestations zijn wij altijd in uw buurt
In geval van een dringende storing helpen wij eerste onze contractpartners. Gemiddeld realiseren wij een responsetijd van minder dan 2 uur. Speciale afspraken t.a.v. kortere responsetijden zijn mogelijk.