BN International breidt haar fabriek uit met 3 nieuwe Demag kranen

HUIZEN – De fabriek van BN International B.V. te Huizen is onlangs uitgebreid met een nieuwe productiestraat. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen is men in staat om de hoogste mate van flexibiliteit en topkwaliteit in de productie te realiseren. De firma BN International is namelijk al vele tientallen jaren trendsetter in de markt voor wanddecoratie.

Alvorens wij drie nieuwe DEMAG kranen hebben mogen leveren en monteren, is er in goed overleg besproken welke hijsvoorzieningen hier succesvol toegepast kunnen worden. De kranen worden in dit geval gebruikt voor het verplaasten/transporteren van inktkuipen en walsen. In combinatie met de drie nieuwe kranen is tevens de kraanbaan constructie in het project opgenomen zodat er een turnkey oplossing gerealiseerd is. Aangezien wij regelmatig dergelijke opdrachten uitvoeren, hebben wij in Aalbers|Wico te Renswoude een geschikte relatie op het gebied van (vrijstaande) staalconstructies.

BN International en van den Berg Transporttechniek kennen een samenwerking van ruim 30 jaar. In de afgelopen decennia hebben wij een stabiele relatie opgebouwd met betrekking tot keuringen, leveringen en advies op het gebied van hijswerktuigen.