Bvba Vanryckeghem breidt uit met Demag zwenkkranen

POPERINGE – Bvba Vanryckeghem heeft haar nieuwe hal, aan de Vlaanderenlaan in Poperinge, uitgerust met maar liefst drie Demag KBK wandzwenkkranen om de werkzaamheden in het bedrijf sneller, efficiënter en veiliger te laten verlopen. De wandzwenkkranen van Demag hebben ieder een hijscapaciteit van 1000 kg en met een armlengte van 6 meter kunnen de kranen extra ver reiken.

Twee van de drie wandzwenkkranen zijn in de werkplaats gemonteerd, waar deze worden gebruikt voor het onderhoud en herstel van de machines die het bedrijf verhuurt en verkoopt. Een derde wandzwenkkraan is in de verhuurruimte geplaatst en wordt gebruikt om verhuurde machines te laden en lossen op trailers van klanten.

Bvba Vanryckeghem heeft gekozen voor Demag wandzwenkkranen van van den Berg Transporttechniek, omdat deze kranen als voordeel hebben dat ze niet veel ruimte in beslag nemen. Doordat de zwenkkranen aan de wand gemonteerd worden, hoeft er geen grondoppervlak voor vrijgehouden te worden. Daarnaast zwenken de wandkranen van Demag uiterst soepel door het lage eigengewicht van de kraan en de gelagerde draaipunten. Hierdoor kan Bvba Vanryckeghem snel en nauwkeurig werken.

Bvba Vanryckeghem is gevestigd in het Belgische Poperinge, tussen Veurne en Ieper, waar zij verreikers, hoogwerkers en graafmachines verkopen, verhuren en herstellen. In de Westhoek staat Bvba Vanryckeghem bekend om haar betrouwbare kwaliteit en goede service. Zaken waar Demag ook voor staat. Kijk voor meer informatie over Bvba Vanryckeghem op: http://www.bvbavanryckeghem.be.