Poppink bouwt samen met Demag

FLERINGEN – De Overijsselse Bouw en handelsmaatschappij Poppink is opgericht in 1957. Met jaren ervaring is Poppink de specialist in het bouwen particuliere woningen. Het bedrijf realiseert voor verschillende klanten vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen en twee-onder-één-kap woningen. Ook verzorgen zij verbouwingen van bestaande huizen.

Poppink is al jaren vaste klant van Demag & van den Berg Transporttechniek en hebben dit jaar nieuwe hangbaansystemen aan de al bestaande kraansystemen toegevoegd. In Fleringen bevinden zich twee bovenloopkranen met staaldraadtakels (draaglast: 3200kg, overspanning: 18 meter), één KBK wandzwenkkraan met kettingtakel en maar liefst 14 van onze unieke KBK hangbaansystemen gecombineerd met kettingtakels met draaglasten variërend van 800 tot 1000 kg en overspanningen van 65 tot 110 meter.

Service is van groot belang en daarom heeft Poppink ook een keuringscontract bij ons afgesloten voor een jaarlijkse keuring van alle kraansystemen en het daarbij behorende onderhoud. Hierdoor zorgt van den Berg Transporttechniek ervoor dat eventuele storingen of stilstand tot een minimum wordt beperkt of zelfs wordt voorkomen. Wilt u ook meer weten over de gunstige keuringscontracten van van den Berg Transporttechniek en welke extra voordelen u hierdoor krijgt? Kijk dan snel op onze keuringscontracten pagina.