Keuren & Certificeren

De Demag service werkt volgens VCA en is voor de keuringen BMWT gecertificeerd. Hierdoor heeft u de garantie dat het keuren en certificeren van uw hijswerktuigen en hijsmiddelen geheel volgens de wet en richtlijnen van de fabrikant worden gekeurd. Zo heeft u maximale zekerheid, optimale veiligheid en bescherming tegen aanspraken.

Wij doen zowel losse eenmalige keuringen, als totale alles-in-1 jaarlijkse keuringscontracten. Neem contact met ons op of doe direct uw aanvraag voor een vrijblijvende opname via onderstaande knop.

BMWT keuringen

Meer informatie over merkspecifieke keuringen

Naast de wettelijk vastgelegde voorschriften zijn er ook merkspecifieke voorschriften. Demag Cranes & Components heeft van den Berg Transporttechniek geautoriseerd voor het repareren en keuren van haar producten. Als importeur en licentiehouder van Demag, met een ervaring van meer dan 70 jaar, beschikt ons bedrijf over een enorme vakkennis en een team van uitstekend opgeleide keurmeesters.Onze keurmeesters die aan alle gestelde kwalificaties van deskundigheid voldoen keuren graag uw hijsmiddelen.

Wist u dat de Arbo-wet werkgevers verplicht hun hijsmiddelen periodiek te laten keuren? Een keuring is niet alleen belangrijk voor het goed en storingsvrij functioneren van uw hijswerktuigen, maar ook voor de veiligheid van uw werknemers. Proeflasten daarentegen is niet altijd verplicht. Meer over proeflasten